• productie@fink-fenster.ro
  • 0261-821.640
  • 0261-821.650

Usi culisante Roto

Roto Patio Alversa

Univerzális vasalat, kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló vasalatrendszerekhez.

A toló ajtók és ablakok beengedik a fényt. A toló ajtók és ablakok beengedik a fényt a helyiség belsejébe, és ideális kapcsolatot teremtenek a külvilág és a belső helyiségek között. A nyíló szárnyaktól eltérően, amelyek a helyiség belseje felé nyílnak, a tolóajtókkal helyet takaríthatunk meg, és könnyebben nyithatók. A párhuzamosan toló és bukó-toló vasalatrendszrek úgy PVC, mind fa- és alumímium profilokhoz is szerelhetők. Valamennyi elemet a Roto fejlesztette ki, és üzemeiben legyártotta. A Roto ezáltal garantálja a kiváló minőséget és termékeinek biztonságos szállítását.

Usi culisante Roto1

Minimális gyártási, raktározási és logisztikai költségek univerzális felhasználásra – ezek a Roto Patio Alversa alapelvei, az univerzális vasalat, kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló vasalatrendszerekhez. A moduláris rendszernek köszönhető univerzális felhasználás, a Roto Patio Alversa teljesíti a vevők egyéni igényeit. Egyetlen rendszer négy különböző megoldást kínál. Ezáltal, a Roto Patio Alvers  párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerek kialakítását teszi lehetővé. A választott variánstól függően résszellőztetéssel vagy bukó szellőztetéssel választható. A piacon egyedülálló. Párhuzamosan toló rendszer és bukószellőztetés

.

Minimális gyártási költségek Az összehangolt részelemek és az egyéni munkafázisok leegyszerűsitik minden variáns összeszerelését. Az egyéni összetevők egyszerű cseréje, a gyártósoron belül lehetővé teszi a  toló és bukó-toló rendszerek gyors cseréjét, akár a különböző szellőztetési módokkal is. Ezáltal csökkenthetők a gyártási költségek. Minimális adminisztrációs költségekSzükség van az alacsony adminisztrációs költségekre, mivel az alkatrészek alacsony száma egyszerűvé teszi a gyártást és a hozzá kapcsolódó adatkezelést

A Roto Patio Alversa minimálisra csökkenti a gyártási, raktározási és logisztikai költségeket. Ezt a csökkentés az univerzális központi zárás, az univerzális kilincs és a moduláris toló rendszer együttesének köszönhető. Minimális raktározási és logisztikai költségek. Minden Roto Patio Alversa variánshoz a Roto NT és Roto AL programban használt középzárókat alkalmazzák. Ezen felül, minden variánshoz ugyanaazon kilincs használható. A Roto NT és Roto AL programokban használt elemeknek a Roto Patio elemeivel való  intelligens ötvözése által, például a kocsi, az olló vagy a sínek, biztosítani lehet az azonos alkotóelemek gyakori használatát minden variánshoz, Ezáltal csökkennnek a raktározási és logisztikai költségek.

Roto Patio Alversa Végfelhasználói előnyök Biztonságos otthon Az erkély- és teraszajtók a leggyakoribb támadási felületek a betörők számára. A Roto Quadro Safe biztonsági vasalatalkatrészeivel – úgy mint gombafejes zárócsap, biztonsági záródarab és zárható kilincs, fúrás elleni védelem,– a nyílászárók betörés elleni védelmének szintje egyénileg alakítható ki. A Roto Patio Alversa | PS párhuzamosan toló rendszer egyik kivitele kívülről nem látható résszellőztetéssel rendelkezik, minek köszönhetően a nyílászáró kívülről nézve zártnak tűnik. A biztonsági záródarabok kiegészítő alkalmazásával a résszellőztetett ablak is védett betörés ellen.

Kényelmes használat A párhuzamosan toló változatok innovatív nyitó- és zárómechanizmusa egyenletessé és csendessé teszi a működést. Speciális csillapító elemek biztosítják a szárny tokba történő optimális be-, ill. kifutását. Emellett az összes párhuzamosan toló változat magától értetődően, a szokványos bukó-nyíló ablakokhoz hasonlóan kezelhető. Különösen kényelmessé teszi a kezelést a Roto Patio Alversa | PS Air Com párhuzamosan toló kivitele: a kilincs elfordításakor a szárny automatikusan bukó állásba kerül, így nem szükséges a kézi buktatás.

 Ennek köszönhetően a nagy és nehéz, akár 200 kg-os teraszajtók is fáradság nélkül kezelhetők.

Egységes megjelenés A standard ablakkilincsek, mint például a Roto Line és a Roto Swing használata egységessé teszi a toló rendszerek és bukó-nyíló ablakok megjelenését.

 

Kövess minket