• productie@fink-fenster.ro
  • 0261-821.640
  • 0261-821.650

Cégbemutató

A román-német vegyes tőkével működő FINK FENSTER céget 1994 decemberében  sokrétű tapasztalattal rendelkező személyek alapították.

Már az első perctől kezdve azt a célt tűztük ki magunknak, hogy a minőségi termékek gyártása révén minél magasabb szinten elégítsük ki partnereink igényeit, a jó minőségű PVC nyílászárók használat révén megnövelve a kényelemérzetet és az élet minőségét.

Cégünk székhelye a Szatmár megyei Szaniszló községben található.

Az állandó fejlesztéseknek köszönhetően  ma már minden fogyasztói igényt ki tudunk elégíteni, a klasszikus fehér és barna színárnyalatok mellett  színválasztékunkban megtalálható a tölgy szinte minden árnyalata, a mahagóni kemény eleganciája, de a fiatalos  divatszínek árnyalatai is, a zöldtől, a sötét homokszínen át, egészen a pirosig.

A sokszínűség mellett termékeinket a gazdag formavilág is jellemzi, a megszokott négyszögletes  mellett különleges formájú ablakokat is gyártunk, íves, kerek ablakokat, nyíló, bukó-nyíló, toló-nyíló vagy harmonika kivitelben.

A díszpanelek a bejárati és a belső ajtók kellemes megjelenését biztosítják.

Terméleink esztétikája mellet figyelmet fordítunk a biztonságre is. A felhasznált profilok (Gealan) jó hőszigetelést biztosítanak, a merevítéssel együtt pedig termékeinknek egy alapbiztonságot kölcsönöznek, amit a Roto NT vasalat használatávak még tovább növelünk. Egyéni kívánságra emelt biztonságú nyílászárókat is gyártunk (WK 2, WK 3).

A számítógép vezérlésű megmunkáló központnak köszönhetően  termelő kapacitásunk európai szinvonalú, magas minőségű termékek gyártását teszi lehetővé.

A FINK FENSTER észak-nyugat Románia legfontosabb PVC nyílászáró gyártója és forgalmazója. A Szatmár megyei Szaniszló községben található üzemünkben a fiatal és lendületes csapatunk, az ultramodern gyártósorokon  a legmagasabb igényeket is kielégító PVC nyílászárókat állít elő.

A német alapanyagok és berendezések, ötvözve a német munkával és mentalitással, olyan termékek előállítását eredményezi, amelyek minőségi szempontból felveszik a versenyt  Európa bármely komoly gyártójának termékeivel.

Az évek során nem csak az országban hanem külföldön is megismertek bennümket, a FINK FENSTER márkát ismerik és elismerik úgy Romániában, mint Magyarországon, Ausztriában, Németországban, Svájcban, Olaszországban vagy Franciaországban. 2003-2008 közötti időszakban termelői kapacitásunkat sikerült 2.800 m²/hónapról megnövelni több mint 10.000 m²/hónapra, az üzleti forgalom pedig 2007-ben több mint 5 millió euro volt. A gyártáshoz világhírű beszállítók alapanyagait használjuk fel, ezek közül megemlítjük a Gealan, Roto és Guardian márkákat.

Értékesítóink több mint 30 helyiségben  állnak ügyfeleink  rendelkezésére, ezáltal minden ügyfél kifogástalan  tanácsadásban részesülhet  a tervei megvalósításához.

Minőség

MInőség és Tanúsítványok  - Cégünk a 495/ 2001 számú ISO 9002 rendszerű tanúsítvánnyal, valamint a 0495/ 2003 számú IQNET tanúsítvánnyal is  rendelkezik, ügyfeleink között magánszemélyek és cégek is megtalálhatók. Cégünk fő célkitűzése az ügyfelek igényeinek megfelelő termékek és szolgáltatások biztosítása. Minőségbiztosítási rendszerünk tartalmazza azokat a tevékenységeket amelyeketv az igényelt minőség elérése és megtartása érdekében hajtunk végre. Ezen cél elérése érdekében,  cégünk saját minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezik, előírásainak betartása  minden munkatársunk számára kötelező. Cégünk tevékenysége tiszteletben tartja  az építőipari tevékenységek minőségére vonatkozó  SR EN ISO 9002 / 1995 szabványt, valamint  a 10/1995 számú Törvény előírásait, de ügyfeleink igényeinek megfelelően  egyéb, a tevékenységi körnek megfelelő, sajátos előírást vagy szabványt is,

Cégünk vezetősége

A vállalat vezetősége teljes jogkörrel rendelkezik a vállalat profiljának megfelelő miőségbiztosítási tevékenység biztosítására, ebből a szempontból a minőségbiztosítási rendszer kialakításában és alkalmazásában hatályos jogszabályok szerinti legfontosabb célokból valamint az ügyfeleinkkel leszerződött munkálatok elvégzésének biztosítására.

Cégünk vezetősége teljes jogkörrel rendelkezik a vállalat profiljának megfelelő minőségbiztosítási tevékenység elvégzéséhez, ilyen értelemben, a fenti célkitűzésekből kiindulva, a hatályos jogszabályoknak megfelelően, felelős a minőségbiztosítási rendszer kialakításáért és annak működtetéséért, valamint az ügyfelek által leszerződött munkálatok megvalósításáért.  A minőségbiztosítási rendszer által, a FINK FENSTER  biztosítja  minden, az ügyfél által igényelt, kivitelezési, funkcionális és ellenőrzési  munkálat kizárólag  írásos formában rögzített,  a hatályos műszaki előírások szerint ellenőrzött és engedélyezett, eljárások során valósuljon meg, a szerződésben előírt követelmények betartásával.

A FINK FENSTER végrehajtással megbízott vezetőségének, a minőségbiztosítás területén  meghatározott és rögzített feladatai vannak, amelyeket a vállati vezetés minden szintjén alkalmaznak, tisztelezben tartva a SR EN ISO 9002 /1995 referenciaszabványban és a szerződésekben  előírt követelményeket. A vállalatvezetés minőségbiztosítási céljai és kötelezettségei világosan meg vannak határozva, és rendelkezésükre állnak a megvalósításukhoz szükséges erőforrások.

Kövess minket