• productie@fink-fenster.ro
  • 0261-821.640
  • 0261-821.650

A tolóelemek a modern lakások klasszikus stíluselemei, a hatalmas üvegfelületek kényelmet és eleganciát sugároznak.  A GEALAN S 9000 új emelő-toló ajtók a fenti követelményeknek vizuálisan és funkcionálisan is megfelelnek.

  • S 9000 hatékonyság
  • Formatartóak
  • Rugalmasság +(sokrétűek)
  • Energiamegtakarítás

usi culisante cu ridicare1

A legjobb hőszigetelési értékek a moduláris építményben egészen  Uf 0,95 W/m2K értékig, ezáltal passzív házakba is beépíthetőek. Az új rendszerrel gond nélkül használható hármas üvegezés 52 mm szélességig (STV® esetében  54 mm-ig)

Design orientált, modern struktúrával, a szárny keskenyebb az üvegezett rész nagyobb felületet takar .

Rugalmasság (sokrétű ) a különböző design elemek és a különböző  nyítási módok garantálják a rendszer rugalmasságát.

A hatékonyságot máe a stamdard változatban is elérhető  legkiválóbb hőszigetelési értékek, valamint az optimális megmunkálás és a részletek innovatív megoldásai  biztosítják.

Több fény, alacsony energiaveszteség, kiváló hőszigetelési értékek

A 83,5 mm-es beépítési mélység, az öt  profilkamra geometriája, a passzívháznak megfelelő, kiváló hőszigetelést garantálják. Hármas üvegezés által a kíváló Uw érték tovább javítható.

Otthonában több kényelem

usi culisante cu ridicare3

Technológiánkkal gond nélkül mozgathatók a nagyméretű ajtóelemek is. Mindegy, hogy az ajtó nyitva vagy zárva van-e. Mindkét esetben sok fény áramlik a helyiségbe. A szinte küszöbmentes padlócsatlakozás pedig megszünteti a benti és a kinti világ elkülönítését.

Egyedi perspektívák

Egy különleges élettapasztalat. A tágas és világos szobáknál jobban semmi sem tükrözi egy lakás eleganciáját. Ezért, a teraszok, erkélyek vagy télikertek elvál

asztó ajtóinak ideális megoldása az emelő-toló ajtó. Ezáltal lakásába varázsolja a természet egy darabját.

Több fény, mint eddig bármikor

A keskeny üvegezőlécek több fényt engednek be. Fordít külön figyelmet az emelő-tolóelemeknél a megnövelt üveg felületre és a még jobb fénybeesésre? Ebben az esetben a GEALAN-nak  teljesen speciális dizájnmegoldása van.  A rögzített rész elölnézeti vastagságát a normál emelő-tolószárnnyal szemben több, mint 50%-kal csökkentettük. 

Elérhető nyitási módok

 

usi culisante cu ridicare5

 

Kövess minket