• productie@fink-fenster.ro
 • 0261-821.640
 • 0261-821.650

Roto Patio Fold

Prémium vasalat nagyméretű toló-harmonika rendszerekhez

Roto Patio Fold – az innováció és technológia legmagasabb fokát képviseli. A szárnyak hajtogatásával és oldalső nyitásával a rendszer tág teret biztosít.  A rendszerbe építhető bukó-nyíló szárny a harmonika szárnyaktól függetlenül is működtethető. Nyíló helyzetben szellőztetésre vagy erkély- és teraszajtóként működtethető. Au új küszöb kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, a kényelmes futómű pedig a könnyű működtetést biztosítja.  A sokszínű használati lehetőség a Roto Patio Fold-ot az építészek egyik kedvenc termékévé teszi. A nagyméretű harmonika-toló szárnyak ideálisak konferenciatermek, irodaházak, szállodák és vendégházak esetében, valamint az idősek és a fogyatékkal élők által használt épületek esetében is. A Roto Patio Fold ugyanakkor a csakádok számára is megfelelő választás. A családok számára megkönnyíti a télikertekbe  vagy teraszokra való átjutást, minimális területet vonva el a lakótértől. A Roto Patio Fold vasalat felhasználható fa, fa/alumínium, alumínium vagy műanyag profilokra.

usa armonica5

Optimizált futómű: kényelmes, csendes és tartós. A golyóscsapágyas futómű pontosságát az oldalán elhelyezett, kopásellenálló műanyag görgők biztosítják. Ez egyszerű, csendes, kényelmes és tartós  működtetést biztosít, valamint hosszú élettartamot a magas és nehéz toló-harmonika elemeknek. Jó tudni: a szárny felszerelése a futóműre igen egyszerű és biztonságos a  futóműkonzol segítségével, amely meggátolja a futómű leválását a támasztóelemről. A Roto Patio Fold igen rugalmas rendszer a sokrétű állítási lehetőségnek köszönhetően.

Egy imbuszkulccsal a pántok magasságban +/– 3 mm-t állíthatók.  Kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező küszöb. Akadálymentes közlekedés. Feljett technológia- és anyagfelhasználás. A Roto garantálja az új küszöb magasfokú energiahatékonyságát. A hőhidmentes küszöbnek köszönhetőem a hőszigetelési tulajdonságok számottevően javultak. Egy optimális hőszigetelés megelőzi a páralecsapódást és a penészgomba képződést a  20 °C / -10 °C hőmérskleti tartományban. A DIN 18040 szabvány szerinti akadálymentes közlekedés, amit a Roto Patio Fold biztosít, a modern építészet és a mindennapi élet fontos feltétele.

Megerősített futómű: Magas és nehéz szárnyak használata. A Roto Patio Fold garantálja  szárnyak méretére és súlyára vonatkozó széleskörű felhasználát. A megvezető csapokkal és csavarokkal megerősített futómű használata lehetővé teszi akár 100 kg-os szárnyak biztonságos használatát. A harmonika elemek 2,8 m-es maximális magassága jobb és tágabb kilátást biztosít, akár nyitott, akár bezárt állapotban is.

Meggyőző adatok:

  • Szárnytömeg: max. 100 kg
  • Szárnyhoronyszélesség: 450-1200 mm átjáró szárny esetén
  • Szárnyhoronyszélesség: 450-900 mm (harmonika szárny esetén). Szárnyhoronymagasság: 600 mm - 2200 mm
  • Akadálymentes átjárás, a DIN 18040 megfelelően.
  • Kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező. akadálymentes komfort küszöb,
  • Különböző nyitási módok, kifelé vagy befelé nyíló kivitel
  • Tokkülszélesség: max. 6000 mm.

Minőségi technológia, sikeres dizájn A Roto Patio Fold nem csak a magas technológiai és kényelmi követelményeket teljesíti, hanem dizájnos is: keskeny, elegáns, több színben elérhető. Ezáltal a harmonika-toló rendszer a formatervezés terén új követelményeket állapít meg. Roto Patio Fold – a legmagasabb igényeket is kielégítő toló- harmonika rendszer.

usa armonica4

 

 

Kövess minket