• productie@fink-fenster.ro
  • 0261-821.640
  • 0261-821.650

PESTE 20 ANI DE EXPERIENŢĂ! PESTE 60000 DE CLIENŢI!

Ferestre Gealan

Nu toate ferestrele din material plastic sunt la fel. Diferențele la nivelul construcției profilurilor produc efecte semnificative asupra caracteristicilor de natură tehnică.

Uşi Fink Fenster

Ușile de intrare reprezintă cartea de vizită a imobilului și conferă șarm și un aspect atractiv zonei de intrare. Fink Fenster oferă noul său sistem de uși de intrare S 8000, S 9000.

Wintergärten

Gradinile de vara, solariile, verandele sunt tot mai des folosite în conceptul constructiilor moderne, acestea au destinatie atat ca incaperi de locuit cat si ca spatii comerciale, birouri.

Ultimele Proiecte

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Fink Fenster

Ferestre PVC

Sistemul de profile Gealan S 8000 IQ (sistemul cu 6 camere de aer) un plus la izolatia termica si fonica.
Noul sistem de profile Gealan S 9000 IQ cu o adancime de constructie de 83 mm cu Coeficient de transfer termic: pana la Valoare Uf = 0,89 W/m2K

Fink Fenster

Usi de intrare

O usa frumoasa este cartea de vizita a casei si exprima stilul locatarilor, imprimand fatadei o nota personala.Usa de la intrare FINK este primul element pe care o persoana il vede atunci cand se apropie de locuinta dumneavoastra

Fink Fenster

Usi culisante

Elementele de glisare sunt un element de stil clasic al locuinţelor moderne, în care suprafeţele mari de sticlă oferă confort şi eleganţă. Noua uşă glisantă cu ridicare S9000 de la GEALAN va îndeplini cum trebuie aceste cerinţe vizuale şi funcţionale.

Fink Fenster

Wintergarden

Gradinile de vara, solariile, verandele sunt tot mai des folosite în conceptul constructiilor moderne. Acestea au destinatie atat ca incaperi de locuit cat si ca spatii comerciale, birouri.

Fink Fenster

Rulouri si plase

Rulourile pot fi suprapuse si aplicate cu lamele din PVC sau aluminiu.Rulourile oferite de Fink Fenester reprezinta solutia ideala pentru ferestre in ceea ce priveste protectia, izolatia termica si fonic

Fink Fenster

Accesori

Accesoriile oferite de Fink Fenester sunt sticla termoizolanta, feronerii, manere, glafuri, pervaze, grile de aerisire.

Marca FINK FENSTER a fost înfiinţată în decembrie 1994

3000

Clienţi 
intr-un an

3600

Ferestre înlocuite
intr-un an

8000

Uşi montate
intr-un an

Parteneri

  • 1
  • 2

Urmăreşte-ne